• Overview
 • Reviews
 • Booking

Nadomak središta povijesnog i vinskog grada Iloka, na pejzažnom brežuljku odakle se pruža zadivljujući pogled na Ilok, Srijem i Bačku smjestio se dvorac Principovac. Izgrađen je još 1864.godine kao ljetna rezidencija kneževske obitelji Odescalchi koja je ovdje boravila u vrijeme lova i berbe grožđa. Bez obzira jeste li istinski poznavatelj vina ili ste tek na putu da to postanete, kada okusite kraljevski traminac i vrhunsku graševinu Principovac, shvatit ćete da je vino ovdje više od profesije.

Vino je ovdje umjetnost i stil života.

Restoran je smješten unutar obnovljenog dvorca kneževske obitelji Odescalchi, a bogata gastronomska ponuda – new age kuhinja – bazirana je na autohtonim namirnicama, pripremanim na sofisticiran način, fusion filozofijom. Na taj način svakom gostu približava okuse Srijema i Slavonije na novi način. Naravno, pijući vino na čaše uz svaki novi slijed jela.

Ako poželite dulje ostati, kompleks Ladanjskog imanja Principovac nudi i luksuzno i moderno uređenih 5 apartmana u kategoriji , te jedan De luxe apartman. Sve sobe smještene su na brežuljku, u sred vinograda, pružajući privatnost, mir i tišinu uz pogled koji očarava.

Ladanjsko imanje nudi i razne dodatne sadržaje za rekreiranje i uživanje u prirodi. Osim teniskog, odbojkaškog i badminton terena, tu se nalazi i 8 km asfaltiranih vinskih cesta kroz vinograde koje su idealne za pješačenje, trčanje, vožnju našim biciklima, mopedima i električnim vozilima. Ako se želite opustiti uz piknik sa dragom Vam osobom, obitelji ili prijateljima, tu su i male drvene kućice smještene na nekoliko lokacija usred vinograda.

Uz navedene aktivnosti u ponudi je i natkriveno vježbalište za golf, kao i igralište od 3 polja te škola golfa.

Posebna ponuda je organiziranje i teambuilding aktivnosti natjecateljskog tipa, kojima se razvija natjecateljski duh, ali i produbljuju prijateljstva suradnika i kolega unutar tvrtke.

Panoramsko dizalo unutar dvorca vodi do ostakljenog vidikovca, odakle se kao na dlanu pružaju nepregledni vinogradi i blagi obronci Fruške gore koji se spuštaju prema Dunavu. Obzor koji na čovjeka djeluje opuštajuće uz vino, hranu i ambijent pobuđuje hedonističke porive, čineći da se osjećate nekako „aristokratski“…

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ladanjsko imanje Principovac”

 • Start
  End
  Group (Min-Max)
  Pricing
   
 • Start
  End
  1Pax - No size limit
   

  ( 1 Pax - No size limit. )

  - +