Upute i pravila nagradnog kviza croatia2know-croatia2go

Nagradni kviz croatia2know-croatia2go sastavni je dio stranice croatia2go.com sa svrhom promocije objekata i usluga hrvatskog turizma, i partnera koji osiguravaju nagrade. Medijski pokrovitelj kviza je Narodni.

U naslovnici stranice croatia2go.com se je prikaz osnovnih informacija koji je istovremeno link/poveznica s kvizom.

Header C2GO
Header C2GO

croatia2gknow-croatia2go je kviz znanja na temu Hrvatske, od općih do manje poznatih informacija.

Upute za sudionike napisane su dvojezično; na hrvatskom i engleskom jeziku. Pitanja su na engleskom jeziku, kao i kompletan sadržaj stranice croatia2go.com

Upute i pravila

U nagradnom kvizu može sudjelovati svaka osoba s navršenih 18 godina koja upiše sve tražene osobne podatke (ime, prezime, e-mail te označi („prihvaćam“) da se slaže s ovim općim uvjetima.

Točnim odgovorima  na  postavljena pitanja (unutar jednog kruga pitanja)sudionik osvaja nagradu predviđenu za taj krug pitanja. Zahtjevnost i broj pitanja je prilagođen vrijednostima nagrada. Svi odgovori – na svako pitanje, nalaze se na online platformi croatia2go

Pri zahtjevnijim pitanjima sudionicima dostupan link ‘pomoć’ kako bi se u što kraćem pitanju mogli informirati o točnom odgovoru i uspješno riješiti kviz.

Prije svakog niza pitanja/svakog kruga navedena je nagrada predviđena za taj krug pitanja.

Vrijeme rješavanja kviza je ograničeno.

Za jednostavnija pitanja, manje zahtjevna, koja se smatraju ‘općim znanjem’ ili ‘općom kulturom’ vrijeme rješavanja je najkraće, dok je kod zahtjevnijih pitanja omogućeno duže pretraživanje stranice u potrazi za točnim odgovorima i vrijednim nagradama.

Vrijeme koje smo odredili za pojedini krug pitanja ovisi o zahtjevnosti kviza.

Kad sudionik odgovori točno na sva pitanja, pojavit će se obrazac sa podacima koje treba popuniti ii kako bi se voučer s nagradom  u elektronskom obliku mogao dostaviti putem elektronske pošte.

PARTNER kviza  je pravna ili privatna osoba koja je omogućila nagradu i njenu realizaciju.

Voučer sadrži podatke; što je nagrada i PARTNERA koji je istu omogućio, gdje se može iskoristiti, u kojem roku.

Dobitnik mora s preuzimanjem nagrade ispoštovati sve uvjete nagradnog kviza. Ako sudionik ne ostavi tražene podatke, ili ostavi nevažeće podatke smatra se da je odustao od nagrade. Pristup obrascu omogućen je neposredno nakon rješavanja kviza. Nije moguće naknadno pristupiti istom obrascu.

Sudionik je dužan realizirati nagradu u/na ponuđenom mjestu i vremenu. Preuzimanje nagrade moguće je samo osobno, uz predočenje osobnog dokumenta. Ako se sudionik ne odazove realizaciji nagrade smatrat će se da je odustao od iste.

Iskoristivost nagrade

Dobitnici se obvezuju iskoristiti nagradu u roku predviđenom od dana preuzimanja nagrade, nakon čega se poklon kartica/ voucher deaktivira i više nije za upotrebu.

Objave o bilo kojem događaju za vrijeme konzumacije nagrade ne smiju sadržavati neopravdani negativizam ili na drugi način štetiti imenu i ugledu organizatora  i njegovih partnera.

U slučaju više sile koja onemogućuje realizaciju nagrade potrebno je kontaktirati organizatora kviza koji će s krajnjim pružateljem usluge pokušati dogovoriti odgodu. Organizator se ne obvezuje riješiti moguću odgodu jer o realizacije iste s ovisi o kapacitetima partnera, ali će sve učiniti kako bi se ista realizirala.

Ukoliko se nagrada ne realizira u vremenu predviđenom za realizaciju smatrat će da se od realizacije odustalo.

Nagradu nije moguće unovčiti – ona je isključivo namijenjena realizaciji i može je iskoristi SAMO nagrađeni uz potrebnu identifikaciju. Nagrada nije prenosiva.

U slučaju neovlaštenog ulaza na stranice, nepravilnog ili nedozvoljenog korištenja stranice, neregularnog načina igre, nagrade neće biti dodijeljene.

Zadržavamo pravo odabira i isključivanja natjecatelja bez obaveze davanja objašnjenja.

Korištenjem bilo kojeg dijela croatia2know-croatia2go kviza i otvaranjem pitanja i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem  croatia2know-croatia2go platforme ili bilo kojeg njenog dijela u svakom trenutku upoznati sa aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Niti jedan dio croatia2know-croatia2go kviza ne smije se koristiti u nezakonite svrhe.

Banneri sa linkovima na vanjske stranice, a vidljivi su na croatia2know-croatia2go stranici sadržavaju i linkove izvan platforme croatia2go.com  i objavljuju se u dobroj namjeri. croatia2go.com nije odgovorna za sadržaje izvan svoje platforme.

Organizator kviza je PRO-AND d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Malešnica 3c

Predviđeno trajanje kviza je 2 mjeseca – od 21. lipnja 2020. do 21. kolovoza 2020. ili do isteka nagrada.

Sve nagrade i partneri su navedeni www.croatia2go.com, na linku croatia2know-croatia2go i vidljive, a posebno istaknute u svakom pojedinom krugu kviza.

Dobitnici mogu, ako žele odobriti objavljivanje svoje fotografije, imena i prezimena na web stranici, Facebook stranici ili nekom drugom mediju nagradnog kviza, za koje se od organizatora ili suorganizatora ne može tražiti naknada. Svi dobitnici će biti objavljeni na Facebook stranici organizatora u roku od 7 dana nakon završetka kviza.

Opće informacije  o nagradama i dobitnicima

Moguće je osvojiti SAMO jednu nagradu. Igrati se može u više navrata, ali organizator kviza i partneri će JEDNOM igraču omogućiti osvajanju SAMO jedne nagrade.

U slučaju da je dobitnik maloljetnik, nagrada će se uz suglasnost roditelja ili zakonskog zastupnika dobitnika prenijeti na roditelja ili zakonskog zastupnika dobitnika koji tako postaje dobitnik.

Sve nagrade se objavljuju u medijima (web stranice i / ili Facebook i Instagram mreže). Nagrade se predaju isključivo elektronskom poštom u obliku vouchera na na adresu elektronske pošte nagrađenoga. Po primitku vouchera – nagrađeni je obvezatan potvrditi primitak iste, kako bi mu organizator moga poslati detalje (eventualne) potrebne za realizaciju.

Organizator i suorganizator (partner)  imaju pravo zahtijevati da dobitnik pri realizaciji dokaže svoj identitet. U slučaju da dobitnik to ne želi učiniti, ili da se podaci razlikuju od podataka navedenih u prijavi, može izgubiti pravo na nagradu u cijelosti.

Organizator i ostale osobe koje sudjeluju u provedbi nagradnog kviza nisu odgovorni za bilo kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz nagradnog kviza, a povezano je s realizacijom nagrade, putne troškove, koji nastaju korištenjem nagrade.

U slučaju izvanrednih okolnosti na koje organizator ne može utjecati (viša sila), nagradna igra/natječaj se može obustaviti. Organizator mora putem web stranice i društvenih mreža, a po potrebi i elektronske pošte obavijestiti sve sudionike o tome. U tom slučaju, organizator sudionicima ne odgovara za nastalu štetu.

Organizator zadržava pravo promjene pravila ako to zahtijevaju tehnički ili komercijalni razlozi. O svim izmjenama i nadopunama nagradnog kviza, organizator će obavijestiti sudionike.

Sve žalbe i reklamacije rješava organizator. U slučaju opravdanih žalbi se organizator obvezuje, da će ih ukloniti u što kraćem roku i o tome obavijestiti sudionike odnosno po potrebi i druge sudionike.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

croatia2go.com, a tako i croatia2know.-croatia2go štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

GDPR obrazac je sastavni dio stranice i kao takav je u službi korisnika stranice. Pri korištenju podataka sudionika zbog realizacije nagrada – isti će  biti korišteni samo u svrhu koja je navedena u pravilima kviza; za realizaciju nagrada i eventualne dodatne svrhe, nužno povezane uz realizaciju nagrada.

Ukoliko sudionik pristane da se njegovi podaci koriste u moguće marketinške aktivnosti dužan je dati svoju privolu unutar obrasca koji ispunjava pri osvajanju nagrade.

Sadržaj stranice kao i sadržaj prenesen u dogovoru s vlasnikom sadržaja, su autorsko djelo i nije dozvoljeno kopiranje ni korištenje stranice niti bilo kojeg njezinog dijela bez odobrenja.

 1. Organizator će osobne podatke pažljivo zaštititi, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11,106/12) i Zakonu o elektroničkim komunikacijama (NN 73/0890/11, 133/12, 80/13, 71/14). Organizator će osobne podatke upotrebljavati isključivo u sljedeće svrhe:
 • provedba nagradnog kviza;
 • obavještavanje dobitnika o rezultatu izvlačenja dobitnika;
 • objava dobitnika na internet stranici nagradne igre;
 • objava dobitnika u porukama e-maila koja će biti poslana sa svrhom obavještavanja svim sudionicima;
 • statističke i tržišne analize i segmentacija sudionika;
 • provedba neposrednih marketinških akcija;
 • slanje e-vijesti putem e-maila, otprilike jednom tjedno

 

Organizator dobivene osobne podatke ni u jednom slučaju neće dati na uvid trećim osobama. Dobiveni osobni podaci se čuvaju do opoziva čuvanja osobnih podataka od strane sudionika. Opoziv čuvanja osobnih podataka kod organizatora mogu sudionici javiti u pisanim obliku na adresu organizatora (odnosno na e-mail adresu andy@croatia2go.com).

 • Posljedica opoziva čuvanja osobnih podataka će biti brisanje osobnih podataka sudionika kod organizatora.
 • Nakon isteka roka čuvanja organizator osobne podatke po vlastitom nahođenju briše
 • Organizator mora sudioniku na njegov zahtjev:
 • potvrditi obrađuju li se ili ne osobni podaci koji se na njega odnose;
 • omogućiti uvid u osobne podatke, koji se odnose na njega, na njihovo prosljeđivanje, prepisivanje ili umnožavanje;
 • proslijediti ispis osobnih podataka koji se odnose na njega;
 • pružiti informacije o načinu obrade osobnih podataka;
 • provesti brisanje njegovih osobnih podataka.

Na internet stranici croatia2go.com nagradnog kviza koristi se kolačić (eng.: cookies), ali isključivo kao zaštitni element za sprječavanje zloupotrebe sustava nagradnog kviza koji ne omogućuje identifikaciju pojedinca.

 

Related Posts

No results found.
keyboard_arrow_up
Show Buttons
Hide Buttons